Dostava
Plaćanje

RAZLOZI ZAŠTO DA KUPITE OD NAMEŠTAJ1.RS RAZLOZI ZAŠTO DA KUPITE OD NAMEŠTAJ1.RS

O nama

Na tržištu postoji veliki broj distributera prodaje nameštaja – zašto izabrati nas? Mi smo mladi, volimo svoj posao i zaista nam je stalo do svakog od vas :)

Kada kupujete, kupujte sigurno i bez rizika:

 • Nudimo Vam mogućnost povraćaja novca 356 dana od momenta kupovine – nameštaj možete vratiti potpuno besplatno iz bilo kog razloga pod uslovom da nameštaj prehodno nije montiran, da je u originalnom pakovanju i da nije korišćen.
 • Registrovani smo kao pravno lice i dužni smo da vodimo poslovne knjige i podatke o porudžbinama i kupcima skladno zakonima Republike Srbije.
 • Imamo preko 9 godina iskustva u prodaji nameštaja. Isporučili smo nameštaj hiljadama zadovoljnih korisnika i dobili mnogo pozitivnih povratnih informacija.

Nudimo Vam nameštaj po najboljim cenama, brzinu isporuke i inovativne aktivnosti:

 • Kao uvoznici nameštaja, saradjujemo direktno sa proizvodjačima – budite sigurni da ne plaćate posredničke provizije.
 • Poslujemo potpuno transparentno – u cenu je uračunat PDV, kao i ostale takse
 • Težimo maksimalno efikasnoj isporuci nameštaja iz drugih zemalja ka krajnim korisnicima.
 • Porudžbine se obradjuju automatski, kako bi se smanjila verovatnoća ljudske greške.
 • Za naše buduće partnere, važno je znate da mi obezbedjujemo carinsku deklaraciju i plaćamo dadžbine za svaki komad nameštaja. Saradjujemo sa mnogim proizvodjačima iz Poljske, Nemačke, Francuske i drugih zemalja, porudžbine primamo više puta nedeljno i isporučujemo odmah.

 

Da li imate pitanja? Da li zelite da narucite?

 • Pozovite nas na +381 64 585 8861 (we speak speak english, govorimo hrvatski, govorimo crnogorski)
 • Pošaljite nam mejl info@namestaj1.rs
 • Povežimo se putem facebook-a

 

 

Da li želite da vratite nameštaj? Primetili ste neku grešku ili oštećenje? Nema potrebe da brinete - mi ćemo rešiti bilo koji problem zajedno! Pošaljite nam mejl na info@namestaj1.rs.

Ako nakon otpakivanja nameštaja primetite greske ili oštećenja koja su nastala u proizvodnji ili prilikom transporta, nemojte da brinete. Ako možete slikajte oštećenja i pošaljite nam na mejl. Nama će to značiti zato što ćemo tako moći da rešimo Vaš problem u što skorijem roku :)

Mi se trudimo da proces kupovine nameštaja protekne bez bilo kakvih problema. Mi želimo da ispunimo očekivanja naših klijenata. Zato nam je stalo do Vašeg mišljenja. Ako imate bilo kakvih primedbi, žalbi, sugestija, molimo Vas da nam pišete na info@namestaj1.rs. Nama to jako znači.

 

Želite da platite Vašu porudžbinu? Možete da platite kešom, kreditnom karticom, transferom iz banke ili kreditnom karticom.

Želite da platite putem transfera iz banke? 

Primalac: East End d.o.o.
Broj računa: 340-11014744-09.
Poziv na broj: Vaš broj porudžbine (npr.#700000).

Detalji kompanije:

East End d.o.o
Beograd 11000
MB: 21201260
PIB: 109549952
Broj računa: 340-11014744-09
IBAN: RS35340000001101474409
ERSTE BANK ad Novi Sad
info@namestaj1.rs
+381 64 585 8861