Dostava
Plaćanje

RAZLOZI ZAŠTO DA KUPITE OD NAMEŠTAJ1.RS RAZLOZI ZAŠTO DA KUPITE OD NAMEŠTAJ1.RS

Garancija

Povraćaj novca

Svi naši proizvodi su pod garancijom, ukoliko ste primetili fabričku grešku ili oštećenja prilikom transporta, mi ćemo rešiti problem, naručićemo nove delove koji su pod garancijom, zamenićemo proizvod novim ili ćemo Vam vratiti novac prilikom isporuke. Ukoliko ste u mogućnosti-pošaljite nam slike nedostataka ili oštećenja putem imejla, na taj način ćemo brže rešiti problem. Sve informacije o garanciji možete dobiti putem telefona +381 64 585 8861 ili imejla info@namestaj1.rs.

Nameštaj1.rs garantuje povraćaj novca 365 dana

Za razliku od ostalih onlajn i kasirnih prodavnica, ukoliko niste 100% zadovoljni proizvodom možete ga vratiti u roku od 365 dana (da, celu godinu!) i dobiti pun povraćaj novca. Doći ćemo lično da pokupimo nameštaj i pokrićemo sve troškove vraćanja. Da bi se proizvodi vratili, sledeći uslovi moraju biti ispunjeni:

 • Pri vraćanju, proizvod mora biti u originalnom pakovanju (da biste videli proizvod isecite lepljivu traku koja oblepljuje pakovanje)
 • Montiran nameštaj dobrog kvaliteta ne može biti vraćen;
 • Proizvodi ne smeju biti oštećeni od strane mušterije;
 • Kada je razlog vraćanja proizvoda loš kvalitet, mi preuzimamo odgovornost da zamenimo proizvod istim dobrog kvaliteta ili da vratimo isplaćen novac;
 • Proizvod mora izgledati spremno za prodaju (etikete i zaštitna pakovanja ne smeju biti oštećeni) (ovaj pasus se ne odnosi na proizvode koji su vraćeni zbog loše fabričke izrade);
 • Vraćeni proizvod mora imati sve delove i pakovanja, kao i kada je primljen.
 • Vraćena sredstva će biti pokupljena na najbližem mestu do kog naš kombi može stići.
 • U obavezi smo da vratimo sredstva u roku od 20 radnih dana, ukoliko nije dogovoreno drugačije. Novac se može vratiti putem banke ili PayPal-a na račun koji je klijent dao. Novac se vraća samo za plaćeni proizvod, ne i za troškove usluge. 
24 meseci garancija na kvalitet

Svaki proizvod koji se prodaje na Nameštaj1.rs ima svoje glavne kvalitete navedene u opisu. Svi proizvodi koji se prodaju na Nameštaj1.rs imaju garanciju proizvođača, čije uslove možete pročitati u opisu proizvoda, kao i u garantnim listovima. Nakon kupovine nekog od prizvoda, pre postavljanja, pažljivo pročitajte ove uslove korišćenja. Uslovi korišćenja u kojim je garancija punomoćna:

 • Tokom postavljanja nameštaja, mušterija mora slediti uputstva za postavljanje;
 • Proizvod se koristi za šta je i namenjen i održava u skladu sa uputstvima;
 • Garancija se primenjuje na nedostatke proizvoda nastale ili greškom proizvođača ili transporta. Kupci gube prava na garanciju u sledećim slučajevima:
 • Kupac nije pratio uputstva za postavljanje i održavanje nameštaja;
 • Kupac je oštetio proizvod;
 • Nameštaj nije pogođen prirodnom nepogodom.

O nastalim oštećenjima prilikom upotrebe nameštaja, molimo Vas obavestite nas (kontakt na sajtu www.namestaj1.rs). Tokom trajanja garancije, svi nedostaci u kvalitetu ili kvantitetu su pokriveni od strane Nameštaj1.rs. Popravke ili zamene su o trošku kompanije. Nameštaj1 je u obavezi da razreši slučajeve garancije u roku od 20-45 radnih dana od dana kad je garancija registrovana. U ovom slučaju, nakon što ste kupili neki od ovih proizvoda i primetili da je u lošem stanju, imate pravo da vratite proizvod u roku od 24 meseca nakon dana isporuke. Proizvod će takođe biti preuzet besplatno našim prevozom. U ovom slučaju se vrši ili zamena oštećenog komada ili potpun povraćaj novca. Tokom trajanja garancije (24 meseci) nakon što primetite skrivene nedostatke nastale prilikom proizvodnje, molimo Vas da fotografišete i pošaljete nam putem mejla na info@namestaj1.rs. Proizvođač će odrediti da li će se garancija primeniti, da li je nedostatak nastao tokom proizvodnje ili zbog nekog drugog razloga. Bićete obavešteni o odluci proizvođača putem komunikacijskog načina koji sami odaberete. Molimo Vas imajte u vidu:

 • Garancija proizvođača se ne odnosi na delove nameštaja pohabane prirodnim putem ili na materijal.
 • U slučaju da je nameštaj vraćen zbog lošeg kvaliteta, obavezujemo se da ćemo ga zameniti nameštajem zadovoljavajućeg kvaliteta ili ćemo Vam vratiti novac.