Dostava
Plaćanje

RAZLOZI ZAŠTO DA KUPITE OD NAMEŠTAJ1.RS RAZLOZI ZAŠTO DA KUPITE OD NAMEŠTAJ1.RS

Dostava

Baldų pristatymas visoje Lietuvoje Našim klijentima nudimo:

  • Sav nameštaj se isporučuje besplatno na teritoriji cele Srbije to Vaše adrese( sve do mesta gde naše vozilo može da dođe)
  • Sve porudžbine se isporučuju sa našim transportom - na taj način obezbeđujemo da će Vaš nameštaj sigurno stići kod Vas. Mi preuzimamo odgovornost za Vašu porudžbinu i sve pakete koji stižu do Vas.
  • Za 1000 dinara, Vašu porudžbinu možemo da unesemo u Vaš stan.
  • Nameštaj se najčešće dostavlja u paketima i nije sastavljen, uputstvo za sklapanje se najčešće nalazi zajedno sa nameštajem.

Dan pre same isporuke, kontaktiraćemo Vas kako bi dogovorili vreme isporuke. 

U opisu svakog proizvoda uvek stoji koji je rok za isporuku nameštaja koji se računa od onog momenta kada je porudžbina potvrđena - kada je porudžbina poslata i potvrđena od strane naših agenata korisničke pordrške putem telefona, mi ćemo dalje Vas obaveštavati o Vašoj porudžbini putem mejla ili putem telefona. Vašu porudžbinu možete da pratite ovde.

Prilikom dostave nameštaja, molimo Vas da proverite u kakvom se stanju nameštaj nalazi i da potpišete sva potrebna dokumenta. U slučaju da ste primetili neki defekt na nameštaju, kutiji ili nešto slično molimo Vas da sve to označite na računu, ili na uputstvu koje ste dobili. Sve to što ste primetili pošaljite nam na mejl info@namestaj1.rs,a zatim pozovite na +381 64 585 88 61.